İngiltere’nin Essex bölgesinde yaşanan dehşet verici bir olay, akıllara durgunluk verdi. Virginia McCullough, 2019 yılında anne ve babasını öldürüp, dört yıl boyunca cesetleri evinde sakladı. Bu korkunç olay, yıllar sonra ortaya çıktığında, McCullough'un kan donduran itirafları ve soğukkanlı tavırları herkesi şoke etti.

Cinayet ve Saklanan Cesetler

Rojin Kabaiş'in eşyaları bulundu, kendisi nerede? Van'da kayıp Rojin Kabaiş arama çalışmalarında son durum Rojin Kabaiş'in eşyaları bulundu, kendisi nerede? Van'da kayıp Rojin Kabaiş arama çalışmalarında son durum

Virginia McCullough, 71 yaşındaki babası John'u ilaç kokteyli ile zehirleyerek öldürdü. Ardından 70 yaşındaki annesi Lois'i ise çekiçle dövüp göğsünden defalarca bıçakladı. Anne ve babasının ölümünden sonra cesetleri dört yıl boyunca evinde saklayan McCullough, cesetlerin fark edilmemesi için evde bir tür "geçici mezar" oluşturdu.

Babası John'un cesedini battaniyeler ve tablolarla kapatan McCullough, annesi Lois'in cesedini ise bir uyku tulumuna sararak bir gardıropta sakladı.

İtirafları Kan Dondurdu

Polis tarafından evde yapılan inceleme sırasında McCullough, cesetlerin yerini detaylı şekilde tarif etti. Soğukkanlı bir şekilde annesinin cesedinin bulunduğu yeri polise anlatırken, "Bu günün eninde sonunda geleceğini biliyordum, cezamı çekmem uygun olur" şeklinde itiraflarda bulundu. McCullough, "En azından kötü adamı yakaladınız" diyerek duruma alaycı bir şekilde yaklaştı.

Doktorlar Fark Etti

McCullough’un dört yıl boyunca ebeveynlerinin ölümlerini gizlemesi, uzun süre kimse tarafından fark edilmedi. Ancak yaşlı çiftin doktor randevularına gitmemesi üzerine doktorları şüphelenerek durumu polise bildirdi. 15 Eylül 2023'te polisin evine girmesiyle birlikte olay açığa çıktı.

Mahkemede Müebbet Hapis

McCullough, mahkemede soğukkanlı bir şekilde tüm suçlarını kabul etti ve minimum 36 yıl olmak üzere müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Polisin olayla ilgili paylaştığı vücut kamerası görüntüleri, McCullough’un sakin ve detaylı açıklamalarını gözler önüne serdi.