Bayat ekmekleri değerlendirmenin en lezzetli yolu: Pizza! Bu tarifle ekonomik ve pratik bir kahvaltılık hazırlayabilirsiniz.

Eski ekmekleri çöpe atmayın! Onları kullanarak lezzetli bir kahvaltılık pizza yapın. İşte kolay ve pratik tarifimiz.

Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli

Bayat ekmekleri değerlendirerek nefis bir pizza yapmaya ne dersiniz? Bu tarif ile kahvaltılarınız daha da özel hale gelecek.

MALZEMELER

1 adet bayat ekmek
2 yumurta
1 çay bardağı süt
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı tuz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet dilimlenmiş sucuk
1 bardak kaşar rendesi

TARİF

Ekmek, sucuk ve kaşar hariç tüm malzemeleri bir kapta karıştırın.
Ekmeği dilimleyin ve hazırladığınız karışıma bulayarak yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
Üzerine kaşar rendesi ve sucukları paylaştırın.
Arzunuza göre biber, zeytin vb. malzemeler de ekleyebilirsiniz.
200 derecede sıcak fırında 10 dakika pişirin.

Bayat ekmekleriniz artık ziyan olmayacak! Bu basit ve lezzetli pizza tarifi ile kahvaltılarınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz. Deneyin, sevdiklerinizle paylaşın ve bu eşsiz lezzetin tadını çıkarın. Afiyet olsun!