Yeni sezonun başlamasıyla birlikte ünlü isimlerin bölüm başına kazançları gündeme gelirken, bu isimlerin sosyal medyada elde ettikleri kazançlar da büyük şaşkınlık yarattı. Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Beren Saat ve Meryem Uzerli gibi ünlü oyuncular, dizilerdeki başarılarının yanı sıra Instagram üzerinden adeta servet kazanıyorlar.

Ünlü İsimlerin Instagram Ücretleri Ağızları Açık Bıraktı

Yeni sezonda dizilerden bölüm başına 1-2 milyon TL kazanan bu ünlü isimlerin Instagram paylaşımlarından elde ettikleri gelirler de dikkat çekiyor. Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Beren Saat ve Meryem Uzerli'nin Instagram'da paylaştıkları sadece 15 saniyelik bir story ya da bir post için aldıkları ücretler ortaya çıktı. İşte o rakamlar:

Hande Erçel: Son olarak Bambaşka Biri dizisinde canlandırdığı 'Leyla Gediz' karakteriyle adından söz ettiren Hande Erçel, Instagram’da paylaştığı bir story ve bir post için 3 milyon TL kazanıyor.

Gökçe Bahadır: Ömer dizisinde Selahattin Paşalı ile başrolü paylaşan Gökçe Bahadır, Instagram’da yaptığı bir paylaşım ve 15 saniyelik bir story için 3 milyon TL alıyor.

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Sinan'ın kaderi ne olacak? Yalı Çapkını 80. Bölüm fragmanı yayınlandı mı Yalı Çapkını'nda Seyran ve Sinan'ın kaderi ne olacak? Yalı Çapkını 80. Bölüm fragmanı yayınlandı mı

Fahriye Evcen: Ekranlardan bir süredir uzak olan, ancak Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde 'Akça Hatun' karakteriyle tanınan Fahriye Evcen, sosyal medyada bir post ve bir story için 2,5 milyon TL talep ediyor.

Beren Saat: Yıllar sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya geldiği İstanbul İçin Son Çağrı filmindeki cesur sahneleriyle gündeme gelen Beren Saat, Instagram'da paylaştığı bir post ve bir story için 2 milyon TL kazanıyor.

Meryem Uzerli: Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli de Instagram üzerinden ciddi gelir elde ediyor. Uzerli, bir post ve bir story için 1,5 milyon TL talep ediyor.