Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, 72. bölümüyle izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Gerilim dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen dizi, Ömer ve Abdullah arasındaki tansiyonun iyice yükselmesi ve Cemal’in Kıvılcım’a yönelik takıntılı planlarının izleyicileri şaşkına çevirmesiyle nefes kesti. Şimdi ise gözler Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanına çevrilmiş durumda. Peki, 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde izleyicileri hangi gelişmeler bekliyor? İşte tüm detaylar…

Kızılcık Şerbeti 72. Bölümde Neler Oldu?
Dizinin 72. bölümü izleyicilere birçok sürpriz gelişme sundu. Ömer ve Abdullah arasındaki gerilim iyice tırmanırken, Cemal’in Kıvılcım’ın telefonuna yüklediği casus program, dizinin en çarpıcı anlarından biriydi. Diğer yandan, Nursema’nın yaşadığı zor durumdan çıkmak için Firaz’dan yardım istemesi, yeni soruların ortaya çıkmasına neden oldu.

Dilan Polat ile Sıla Doğu öpüştüler mi? Dilan Polat ile Sıla Doğu video izle Dilan Polat ile Sıla Doğu öpüştüler mi? Dilan Polat ile Sıla Doğu video izle

Bölümün finalinde ise, Abdullah’ın eşi Pembe'ye, Alev ve bebekle birlikte evden gideceğini söylemesi izleyicileri şok etti. Tüm bu karmaşık olaylar arasında, Fatih’in gizemli planlarının Doğa ile ilgili olup olmadığı merak ediliyor.

Görkem ve Fatih Cephesinde Neler Yaşanıyor?
Görkem ve Fatih arasında yaşanan gerilim, evliliklerini bir kez daha tehlikeye soktu. Görkem, Nursema’yı evden uzaklaştırmak için ince planlar yaparken, Fatih’in şüphelenmesine yol açtı. Öte yandan, Mustafa ve Nilay’ın arasını bozmaya çalışan Görkem, entrikalarına devam ediyor. Ömer ve Cansu aşkı ise tüm zorluklara rağmen büyümeye devam ederken, bu ikilinin karşısına çıkacak büyük bir engel olduğu da aşikar.

Cemal’in Tehlikeli Planları
Cemal’in Kıvılcım’a olan takıntısı tehlikeli bir boyuta ulaştı. Kıvılcım henüz bu durumun farkında değilken, yaşanacak olayların geri dönüşü olmayabilir. Giray, Heves ve Doğa üçgeninde de dengeler değişmeye başladı. Giray’ın babasının vefatı, bu üçlünün ilişkisini derinden etkileyecek gibi görünüyor.

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
Dizinin yeni bölümü olan Kızılcık Şerbeti 73. bölüm, 25 Ekim Cuma günü saat 20:00’da Show TV ekranlarında olacak. Henüz fragman yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığında dizinin resmi sosyal medya hesaplarından ve dijital platformlardan izlenebilir olacak. İzleyiciler, 73. bölümdeki gelişmeleri merakla bekliyor.