Başrollerini Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in paylaştığı, merakla beklenen dizi Gizli Bahçe, bu akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. TMC Film imzalı dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Gizli Bahçe nerede çekiliyor? İşte dizi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Gizli Bahçe Dizisi Konusu Nedir?
Gizli Bahçe, oğlu Memo ile yaşayan genç ve bekar bir anne olan Nazlı’nın hayatını konu alıyor. Nazlı ve Memo’nun sakin yaşamı, Memo’nun varlığından habersiz olan zengin amcası Demir Akçınar’ın ortaya çıkmasıyla altüst oluyor. Demir, yeğenine sahip çıkmak için Nazlı ile zorlu bir mücadeleye girişiyor. Ancak Nazlı’nın gizli bir sırrı vardır ve bu sır, Akçınar ailesinin hayatını derinden etkiler. Dizinin hikayesi, gerilim dolu anlarla izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Gizli Bahçe Oyuncu Kadrosu

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrolleri paylaştığı dizinin kadrosu oldukça güçlü. İşte, Gizli Bahçe dizisinde yer alan oyuncular:

Murat Yıldırım (Demir Akçınar)
Ebru Şahin (Nazlı)
Kerem Özdoğan
Ezgi Eyüboğlu
Çağdaş Onur Öztürk
Uğur Çavuşoğlu
Zerrin Nişancı
Kubilay Karslıoğlu
Burcu Türünz
Gülin İyigün
Birsen Dürülü
Hakkı Ergök
Gamze Topuz
Cemil Büyükdöğerli
Yıldırım Memişoğlu
Sude Belkıs
Eren Dinç
Toprak Kahraman
Pamir Boyraz (Memo)

Gizli Bahçe Nerede Çekiliyor?

Dilan Polat ile Sıla Doğu öpüştüler mi? Dilan Polat ile Sıla Doğu video izle Dilan Polat ile Sıla Doğu öpüştüler mi? Dilan Polat ile Sıla Doğu video izle

Gizli Bahçe dizisinin çekimleri hem Türkiye’de hem de yurt dışında gerçekleştirildi. Dizinin bazı sahneleri, Fas’ın büyüleyici şehri Marakeş’te ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) çekildi. Dizi, bu egzotik mekânlarla izleyicilere görsel bir şölen sunuyor.

Dizinin Hikayesi ve Senaristleri

Dizinin hikayesini Neşe Şen kaleme alırken, senaryo Emre Özdür ve Hazar Kozice tarafından yazılıyor. Recai Karagöz ise dizinin yönetmenliğini üstleniyor. İlk bölümüyle büyük yankı uyandıran Gizli Bahçe, merak uyandıran hikayesiyle izleyicilerden tam not aldı.