Esra Erol’un programında bir skandal daha gündeme geldi. 4 çocuğunu bırakıp sevgilisi Atakan’a kaçan ve aylardır kayıp olan Sibel Apaydın, ailesiyle yüzleşmek için canlı yayına katıldı. Canlı yayında yaptığı itiraf ise izleyicileri şoke etti. Sibel, "Kocam bana başka erkeklerle ilişkiye girmemi teklif etti." diyerek ağızları açık bıraktı.

4 Çocuğunu Bırakıp Kaçan Sibel’in Şok İtirafı
Sibel Apaydın, 15 yıllık evliliğini ve 4 çocuğunu geride bırakıp sevgilisi Atakan ile ortadan kaybolmuştu. Ocak ayında evden "Kuaföre gidiyorum" diyerek çıkan Sibel, bir daha geri dönmedi. Ailesi, sevgilisi Atakan ile kaçtığını düşünerek Esra Erol’a başvurdu. Canlı yayında ise Sibel, eşiyle ilgili şok edici açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı'nda sürpriz karar: Rıza Uçan kimdir ve neden görevden alındı? Sağlık Bakanlığı'nda sürpriz karar: Rıza Uçan kimdir ve neden görevden alındı?

Sibel Apaydın: "Kocam Bana Zina Teklifinde Bulundu"
Canlı yayında ailesiyle yüzleşen Sibel, kocası hakkında ağızları açık bırakan iddialarda bulundu. Sibel, "Kocam bana attığı mesajlarda başka erkeklerle ilişkiye girmemi teklif etti. Nisan ayında Atakan’la konuşmaya başladım, eşim de bunu biliyordu." dedi.

Sibel’in açıklamaları bununla da sınırlı kalmadı. Eşiyle olan ilişkilerinin son zamanlarda bozulduğunu belirten Sibel, kocasının kendisine "kalabalık ilişki" teklifinde bulunduğunu öne sürdü. Bu açıklamalar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"Eşim Atakan'la Olan İlişkimi Biliyordu"
Sibel, canlı yayında sevgilisi Atakan ile olan ilişkisini kocasının bildiğini de itiraf etti. Kocasının, Atakan'ı tanıdığını ve onunla bir araya gelme teklifinde bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Atakan’ın uyuşturucu satışı yaptığı ve üç kişinin ölümüne sebep olduğu iddiaları da gündeme geldi.