Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

Evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz, yumuşacık pişi tarifi ile kahvaltılar daha bir keyifli hale gelecek. İşte adım adım puf puf kabaran pişi yapımı.

Yağ çekmeyen ve ağızda dağılan pişi tarifiyle kahvaltılarınıza lezzet katın. İşte tüm püf noktalarıyla enfes pişi tarifi.

Beş çayının yanı sıra kahvaltıların da yıldızı olacak, ev yapımı pişi tarifiyle tanışmaya hazır olun. İşte lezzetli ve puf puf pişi yapmanın sırları.

MALZEMELER

Hamuru için;

Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un

Kızartmak için;

Sıvı yağ

TARİF

Öncelikle hamuru için gerekli olan malzemeleri un ve kabartma tozu hariç bir kaba alıp çırpalım.
Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamuru 3 eşit parçaya bölelim ve ne ince ne de kalın olacak bir şekilde oklava yardımıyla açalım.
Kestiğimiz hamurları kızgın yağda kızartalım.

Bu lezzetli ve pratik pişi tarifiyle, kahvaltılarınızı ve beş çayı sofralarınızı renklendirin. Yağ çekmeyen, yumuşacık ve puf puf kabaran pişiler herkesin favorisi olacak.