Başrollerinde Cemre Baysal ve Alperen Duymaz’ın yer aldığı Leyla dizisi, izleyicilere aşk, hayat ve adalet temalı bir intikam öyküsü sunuyor. İlk bölüm bu akşam ekranlarda olacak.

Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…

Bu akşam ekranlara gelecek olan ve merakla beklenen dizi "Leyla: Hayat… Aşk… Adalet…" izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Cemre Baysal, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı bu heyecan dolu yapım, her çarşamba akşamı saat 20:00’de Now TV'de yayınlanacak.

Dizinin Konusu:

Sabancı Üniversitesi IICEC’ten  Sürdürülebilir Bilgi Teknolojileri webinarı Sabancı Üniversitesi IICEC’ten Sürdürülebilir Bilgi Teknolojileri webinarı

Leyla, küçük yaşta annesini kaybederek zor bir hayata adım atar. Babasının yeniden evlenmesiyle birlikte, üvey annesi Nur tarafından hayatı altüst edilen Leyla, çöplüğe terk edilir. Bu zorlu hayattan kurtulan Leyla, yıllar sonra intikam almak için geri döner. Üvey annesiyle olan mücadelesi ve bu süreçte karşılaştığı zorluklarla dolu bir aşk hikayesi izleyicilere soluk kesen anlar yaşatacak.

Aşk, intikam ve adalet temalarını harmanlayan dizi, güçlü karakterleri ve sürükleyici senaryosuyla büyük ilgi topladı. Leyla'nın adalet arayışı ve içsel çatışmaları, izleyicilere derin bir duygusal deneyim sunacak.

Gelecek bölümlerde neler olacağını kaçırmayın!