Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu

90’lı yıllarda hit şarkılarıyla müzik dünyasında iz bırakan ünlü şarkıcı Hakan Peker, sadece şarkıları ve sahne performanslarıyla değil, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hande Ertekin ile Cihangir'de objektiflere yansıyan Peker, evlilik sinyalleri vererek merak uyandırdı.

90’ların Efsane İsmi Hakan Peker

‘Karam’, ‘Bir Efsane’, ‘Ateşini Yolla Bana’ ve ‘Amma Velakin’ gibi şarkılarla 90’lı yıllara damgasını vuran Hakan Peker, müzik kariyerinin yanında özel hayatıyla da dikkat çekiyor. 2018 yılında, 6 yıllık eşi Arzu Öztoprak’tan boşanmasının ardından uzun süre gözlerden uzak kalan Peker, son dönemde özel hayatıyla yeniden gündeme geldi.

Yeni Aşkıyla Gündemde: Hande Ertekin

Aradığı aşkı kendisinden 19 yaş küçük Hande Ertekin’de bulan Hakan Peker, ilişkisi hakkında “Hande bir arkadaşımın arkadaşıydı. Onu görür görmez çok etkilendim ve arkadaşımın bizi tanıştırmasını istedim. İyi ki de tanıştırmış” açıklamasında bulunmuştu. Bu samimi itiraf, ünlü şarkıcının hayatında yeni bir sayfa açtığını gösteriyor.

Evlilik Yolunda İlk Adımlar

Geçtiğimiz günlerde Cihangir’de basın mensuplarına yakalanan çift, aralarındaki yaş farkına rağmen ilişkilerini mutlu bir şekilde sürdürdüklerini gösterdi. Peker, evlilikle ilgili sorulara "Belli değil ama olabilir" yanıtını verirken, köpekleri Masal’ı evlendirmek istediklerini ve sıranın kendilerine gelebileceğini belirtti. Bu açıklamalar, Hakan Peker’in gelecekteki planlarına dair ipuçları veriyor.