Son olarak, Hadise'nin yaz tatili sırasında paylaştığı bir fotoğraf, sosyal medyada geniş çaplı ilgi gördü. Bikini iplerini indirip şezlongta rahat bir şekilde güneşlenirken çekilen fotoğrafını paylaşan şarkıcıya, pek çok ünlü isimden beğeni ve yorum yağdı.

Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, alev emojisi ile paylaşıma yorum yaparken, ünlü şarkıcı ve televizyon sunucusu Seda Sayan da kalp emojisi ile beğenisini gösterdi. Hadise'nin hayranları da "Yaz gülü", "Sarı papatyam kurban olayım güneş kremini sür, güzel cildin yaşlanmasın", "Kraliçe" gibi çeşitli övgü dolu yorumlarla paylaşıma destek verdi.

iOS 18 ne zaman geliyor? Hangi iPhone modelleri güncelleme alacak? iOS 18 ne zaman geliyor? Hangi iPhone modelleri güncelleme alacak?

Geçtiğimiz günlerde yanık teniyle dikkat çeken ve bu durumu sosyal medyada paylaşan Hadise, bu seferki paylaşımıyla da sosyal medyanın gündemine oturdu. Kendine özgü tarzı ve cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Hadise, her zaman olduğu gibi yine tüm gözleri üzerinde topladı.

Her ne kadar bazı kişiler tarafından eleştirilse de, Hadise'nin bu cesur paylaşımları onun kendine özgü, özgür ve bağımsız bir kişilik olduğunu gösteriyor. Bu durum, şarkıcının hayranlarının onu neden bu kadar çok sevdiğini ve desteklediğini açıklıyor.