Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

Mısır ekmeği yapmanın en büyük zorluklarından biri, ekmeğin kısa sürede bayatlamasıdır. Ancak bu tarifle mısır ekmeğiniz günlerce taze kalacak. İşte detaylarıyla bayatlamayan mısır ekmeği tarifi!

Mısır ekmeği sevenler için lezzetli ve uzun süre tazeliğini koruyan bir tarif sunuyoruz. Bu tarifle, bayatlamayan mısır ekmeği yapmanın püf noktalarını öğreneceksiniz. İşte kolay ve pratik mısır ekmeği tarifi!

Mısır ekmeği sevenler için harika bir haberimiz var! Bu tarifle, günlerce bayatlamayan ve tazeliğini koruyan enfes bir mısır ekmeği yapabilirsiniz. İşte bayatlamayan mısır ekmeği tarifimiz!

MALZEMELER

3 su bardağı mısır unu
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1,5 - 2 su bardağı su

TARİF

Su hariç bütün malzemeleri karıştırın.
Azar azar su ekleyin.
Fırın tepsinizi iyice yağlayın. Harcı içine alın.
180 derecede önceden ısıtılmış fırında 40 dakika kadar pişirin. Çıkarıp oda sıcaklığında soğuttukan sonra servis edin.