Gizli Bahçe", NOW TV'nin en yeni dizisi olarak ekranlara geldi. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin gibi sektörün sevilen isimlerinin yer aldığı bu dizi, ilk bölümüyle izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. İşte dizi hakkında bilmeniz gerekenler ve ilk bölüm detayları

Gizli Bahçe Dizisi Konusu

Gizli Bahçe dizisi, Nazlı (Ebru Şahin) adında genç, bekar bir annenin hayat mücadelesini anlatıyor. Nazlı, oğlu Memo (Pamir Poyraz) ile yoksul bir hayat sürerken, vefat eden eşinin ailesi oğlunu geri almak için peşine düşer. Memo'nun zengin ve güçlü amcası Demir Akçınar (Murat Yıldırım), yeğenini Nazlı'dan almak için büyük bir mücadele başlatır. Ancak Nazlı’nın sakladığı büyük sır, olayları daha da karmaşık hale getirir. Akçınar ailesinin sakladığı sırlar ve geçmişten gelen gölgeler, Nazlı ve Demir arasındaki savaşı daha da derinleştirir.

Abdullah Öcalan serbest bırakılacak mı? MHP lideri Bahçeli’nin Öcalan çıkışı Abdullah Öcalan serbest bırakılacak mı? MHP lideri Bahçeli’nin Öcalan çıkışı

Gizli Bahçe Oyuncuları ve Karakterler

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Murat Yıldırım (Demir Akçınar): Ünlü ve başarılı bir mimar olan Demir, ailesinden uzak durmayı seçmiş ve Marakeş’te yaşamaktadır. Yeğeni Memo’nun sorumluluğunu almak isterken, Nazlı ile mücadele eder.
Ebru Şahin (Nazlı Orman): Oğlu Memo için zorluklarla savaşan güçlü ve bağımsız bir anne. Nazlı, geçmişten gelen sırlarıyla Demir’e karşı büyük bir mücadele veriyor.
Kerem Özdoğan
Ezgi Eyüboğlu
Çağdaş Onur Öztürk
Uğur Çavuşoğlu
Zerrin Nişancı
Kubilay Karslıoğlu
Burcu Türünz
Gülin İyigün
Birsen Dürülü
Hakkı Ergök
Gamze Topuz
Cemil Büyükdöğerli
Yıldırım Memişoğlu
Sude Belkıs
Eren Dinç
Toprak Kahraman
Çocuk oyuncu: Pamir Boyraz (Memo)

Gizli Bahçe Demir Karakteri

Murat Yıldırım, Demir Akçınar karakterini canlandırıyor. Demir, başarılı bir mimar olmasının yanında, ailesiyle olan sorunları nedeniyle onlardan uzaklaşmış bir karakter. Çocukların doğru kişiler tarafından yetiştirilmesi gerektiğine inanan Demir, bu inançla Memo’yu koruma altına almak istiyor. Yıldırım, karakterin derinliklerini şu şekilde anlatıyor: "Demir, çok duyarlı ve derin bir insan. Ailesiyle yaşadığı zorluklar nedeniyle mesafeli, ama çocukların doğru ellerde büyümesine çok önem veriyor."

Gizli Bahçe Nazlı Karakteri

Ebru Şahin, Nazlı Orman karakterini canlandırıyor. Nazlı, oğlunu koruma içgüdüsüyle hareket eden güçlü bir anne. Zorluklarla mücadele ederken oğluna olan sevgisi onu ayakta tutuyor. Şahin, Nazlı karakteriyle ilgili şunları söylüyor: "Nazlı, her türlü zorluğa karşı Memo için savaşan bir anne. Onun için hayatın getirdiği darbelere karşı dimdik duruyor. Bu projeyi seçmemde, Nazlı’nın gücü ve kararlılığı çok etkili oldu."