UEFA Şampiyonlar Ligi'nde büyük heyecan kaldığı yerden devam ediyor! Bu önemli karşılaşmada Arsenal, sahasında Shakhtar Donetsk’i ağırlayacak. Maç öncesinde futbolseverler, karşılaşmanın yayın saati ve kanalı gibi detayları merak ediyor. Peki, Arsenal - Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte maçla ilgili merak edilen tüm bilgiler ve canlı izleme linki…

Arsenal - Shakhtar Donetsk Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal ve Shakhtar Donetsk, 22 Eylül Salı günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek. İngiltere’nin başkenti Londra’da, Emirates Stadyumu'nda oynanacak bu mücadele, futbolseverler için büyük bir heyecan yaratıyor.

Arsenal - Shakhtar Donetsk Maçı Hangi Kanalda?

Abdullah Öcalan serbest bırakılacak mı? MHP lideri Bahçeli’nin Öcalan çıkışı Abdullah Öcalan serbest bırakılacak mı? MHP lideri Bahçeli’nin Öcalan çıkışı

Bu kritik karşılaşma, Tabii Spor kanalı üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Maç yayınına erişim için Tabii platformuna giriş yaparak, karşılaşmayı internet üzerinden canlı takip edebilirsiniz.

Arsenal - Shakhtar Donetsk Maçını Canlı İzlemek İçin Tıklayın

Maçın canlı izleme bağlantısına ve güncel skor bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. Futbolseverler için heyecan dolu anlar yaşatacak bu karşılaşmayı kaçırmayın!