Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan Paravolley A Milli Voleybol Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş, babasının şiddetinden kurtulmak için sosyal medya üzerinden yardım isteyerek gündeme geldi. 20 yaşındaki milli voleybolcu, yaşadıklarını anlatırken, babasının hem aracına hem de iş yerine saldırdığını belirtti ve şikayetçi oldu. Peki, İlke Naz Hoş kimdir ve voleybolcu İlke Naz Hoş’a babası gerçekten şiddet uyguladı mı? İşte tüm detaylar…

İlke Naz Hoş Kimdir? Babası Şiddet Uyguladı Mı?
İlke Naz Hoş, Paravolley A Milli Voleybol Takımı’nın genç ve yetenekli oyuncularından biridir. 20 yaşındaki sporcu, babasından uzun zamandır fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü açıkladı. Babası O.H.'nin, hem iş yerine hem de aracına zarar verdiğini belirten İlke Naz, sosyal medyada yayınladığı videoda, yaşadığı şiddeti anlatarak yardım talep etti.

İlke Naz Hoş’un Sosyal Medya Açıklaması: “Ölmek İstemiyorum”
Milli sporcu Hoş, yaşadıklarını gazetecilere verdiği demeçte de şu ifadelerle anlattı: "Dayak, şiddet, tehdit ve hakaretlere maruz kalıyorum. 10 yıldır çalışarak kazandığım her şeyi elimden aldı. Üniversiteye gitmeme izin vermedi, iş yerimi büyüttüm, dükkanımın camlarını kırdı. Ben kötü bir şey yapmıyorum, sadece ekmeğimin peşindeyim. Ölmek istemiyorum, kadınlar da ölmeden adalet yerini bulsun."

Gelin Evi yarışmacısı Eda Nur Öztürk kimdir? Yaşı, kariyeri ve detaylar Gelin Evi yarışmacısı Eda Nur Öztürk kimdir? Yaşı, kariyeri ve detaylar

Tarsus İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla, şiddet uyguladığı iddia edilen baba O.H. yakalandı. İlke Naz Hoş ve annesi Filiz T., babası hakkında şikayetçi oldu.