Gizli Bahçe, yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in paylaştığı yepyeni bir dizi olarak ekran macerasına başladı. Dizi, gerek sürükleyici konusu gerekse güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çekiyor. Peki, Gizli Bahçe nerede çekildi, oyuncuları kimler ve konusu nedir? İşte tüm detaylar...

Gizli Bahçe Oyuncu Kadrosu
Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça zengin. Dizinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Devlet Bahçeli ve Abdullah Öcalan sınıf arkadaşı mı? Bahçeli’nin tecrit açıklamaları Devlet Bahçeli ve Abdullah Öcalan sınıf arkadaşı mı? Bahçeli’nin tecrit açıklamaları

Kerem Özdoğan
Ezgi Eyüboğlu
Çağdaş Onur Öztürk
Uğur Çavuşoğlu
Zerrin Nişancı
Kubilay Karslıoğlu
Burcu Türünz
Gülin İyigün
Birsen Dürülü
Hakkı Ergök
Gamze Topuz
Cemil Büyükdöğerli
Yıldırım Memişoğlu
Sude Belkıs
Eren Dinç
Toprak Kahraman
Çocuk oyuncu Pamir Boyraz

Gizli Bahçe Konusu
Gizli Bahçe, hayatını oğlu Memo’ya adayan genç ve bekar bir anne olan Nazlı’nın dramatik hikayesini konu alıyor. Memo’nun amcası Demir Akçınar, yeğeni Memo’yu geri almak ve onu büyütmek için harekete geçer. Ancak Nazlı'nın sakladığı büyük sır, Demir’in planlarını altüst eder. Nazlı ve Demir arasında yaşanan bu zorlu mücadele, aile içi sırlar ve geçmişten gelen karanlık gölgelerle daha da karmaşık hale gelir. Bu dram, izleyicileri ekrana kilitleyecek duygusal anlarla dolu.

Gizli Bahçe Nerede Çekildi?
Gizli Bahçe dizisinin çekimleri, Fas’ın büyüleyici şehri Marakeş ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi. Bu egzotik mekanlar, dizinin görsel zenginliğini artırırken hikayenin atmosferine de katkı sağlıyor.