Yemek

Gelinim Mutfakta'da büyüleyen tarif: Dışı çıtır, içi eriyen peynirli Cordon Bleu nasıl yapılır?

Cordon bleu, arasından akan erimiş peynir ve jambon birleşimi ile adeta lezzet şöleni yapıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu tarifi kaçırmayın!

Abone Ol

Cordon bleu, tavuk şinitzel türü bir yemektir. Dışı çıtır içi yumuşacık olan bu yemeği yapmanın püf noktalarını öğrenmek için haberimize göz atın.

Cordon bleu tarifi ile lezzet şöleni yaşayın. Bu...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }