Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında, 6 Ekim Pazar günü Gaziantep FK deplasmanına çıkacak. Siyah-beyazlı ekip, deplasmanda galibiyet hedeflerken saat 19:00'da başlayacak olan bu önemli karşılaşma, her iki takım için de büyük önem taşıyor.

Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Gaziantep FK - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Gaziantep FK - Beşiktaş mücadelesi, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu önemli karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler, beIN Sports’un naklen yayınıyla maçı takip edebilecek.

Beşiktaş Deplasmanda Galibiyet Peşinde

Beşiktaş, ligdeki son maçında Trabzonspor ile berabere kalarak bu sezon ilk puan kaybını yaşadı. Ancak 6 maçta 5 galibiyetle dikkat çeken siyah-beyazlı ekip, Gaziantep deplasmanından üç puanla dönmek istiyor. Kadrosunda İmmobile, Rafa Silva, Joao Mario ve Gedson Fernandes gibi önemli yıldızlara sahip olan Beşiktaş, bu maçta hata yapmadan galip gelmeyi hedefliyor.

Gaziantep FK Galibiyet Arıyor

Teknik direktör Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, bu sezon yalnızca bir galibiyet alabildi ve 4 puanla ligin alt sıralarında yer alıyor. Ev sahibi avantajını kullanarak Beşiktaş karşısında puan ya da puanlar almayı hedefleyen Gaziantep FK, bu mücadelede güçlü rakibini durdurmaya çalışacak.

Maçın Hakem Kadrosu

Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşmasının hakem ekibi de belli oldu. Maçı Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Yardımcı hakemler ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey olacak. Dördüncü hakem olarak da Yiğit Arslan görev yapacak.