Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında, Galatasaray ile Alanyaspor, 6 Ekim Pazar günü kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, taraftarının desteğiyle RAMS Park’ta bu kritik mücadelede galibiyet arayacak. Maç saat 19:00’da başlayacak ve futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmayı canlı izleme fırsatı bulacak.

Galatasaray - Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray’ın ev sahipliğinde oynanacak olan bu önemli karşılaşma, beIN Sports ekranlarında naklen ve canlı olarak futbolseverlere sunulacak. Mücadeleyi izlemek isteyenler, beIN Sports’un canlı yayınından bu kritik maçı takip edebilecekler.

Kemal Kılıç: "Rakibin ve bizim kaçırdığımız gol pozisyonları var" Kemal Kılıç: "Rakibin ve bizim kaçırdığımız gol pozisyonları var"

Galatasaray ve Alanyaspor 17. Kez Karşı Karşıya

Galatasaray ve Alanyaspor, Süper Lig’de 17. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki ilk mücadele 2016-2017 sezonunda başladı ve bu süreçte Galatasaray, rakibine karşı üstünlük sağlamayı başardı. Geride kalan 16 maçta, Galatasaray 10 galibiyet elde ederken, Alanyaspor 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu mücadelelerde Galatasaray, rakibine 39 gol atarken, Alanyaspor 17 gol ile yanıt verdi. Hem iç sahada hem de deplasmanda önemli sonuçlar alan sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmada da galip gelerek Süper Lig’deki kötü gidişatını sonlandırmak istiyor.

Galatasaray’da Dikkat Çeken İsimler

Galatasaray’ın bu kritik karşılaşmada en büyük kozları arasında Icardi, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Yunus Akgün, Sara ve Torreira yer alıyor. Taraftarlar, özellikle bu isimlerin sahada göstereceği performansı yakından takip ediyor. Avrupa maçlarında cezalı olan kaleci Muslera ise, Süper Lig’de forma giyebilecek ve Alanyaspor karşısında kalesini koruyacak.