UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dolu bir maç daha! Galatasaray, Avrupa serüvenine PAOK ile başlıyor. İstanbul'da oynanacak bu kritik mücadelede Galatasaray, eksik oyuncularına rağmen üç puan arayışında.

İntihar eden fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı çıktı İntihar eden fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı çıktı

Galatasaray - PAOK Maçı Ne Zaman?
UEFA Avrupa Ligi'nde yeni formatın uygulandığı bu sezonda, Galatasaray ilk maçında PAOK takımını ağırlayacak. Rams Park’ta oynanacak karşılaşma, 22.00'da başlayacak. İspanyol hakem Alejandro Hernandez tarafından yönetilecek olan mücadelede, yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez üstlenecek.

Galatasaray - PAOK Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi’nde yeni sezonda TRT 1, temsilcilerimizin maçlarını şifresiz olarak yayınlıyor. Galatasaray - PAOK maçı da TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi Hedefleri

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde geleneksel grup aşaması yerine lig formatı uygulanıyor. Takımlar, 8 maç sonucunda puan sıralamasına göre yer alacak. Galatasaray, sıralamada ilk 8 takım arasında yer alarak doğrudan Son 16 Turu’na kalmayı hedefliyor. Avrupa'daki son üç maçını kaybeden sarı-kırmızılılar, PAOK karşısında galip gelerek üç puanla başlangıç yapmayı amaçlıyor.