Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti PİTON 82 üyesi çıktı! Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti PİTON 82 üyesi çıktı!

İstanbul Sultanbeyli'deki evinde hayatına son veren TikTok fenomeni Kübra Aykut, ünlü avukat Enes Çetinkaya ile ilişki yaşıyordu. Olay, sosyal medya dünyasını derinden sarstı.

"Kilo Vermekten Şikayet Ediyordu": Kübra Aykut'un Son Paylaşımı

Fenomen Kübra Aykut, ölümünden saatler önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımda aşırı kilo kaybından ve halsizlikten şikayet etmiş, evinin temizliği için arkadaşlarından yardım istemişti. "Her gün bir kilo veriyorum, iştahım yok" ifadeleriyle takipçilerine seslenen Aykut, bir yandan da özel hayatına dair ilginç detaylar paylaştı. Sevgilisi Enes Çetinkaya hakkında “Siz bilmiyordunuz ama Enes uzun zamandır hayatımda” diyerek, takipçilerini şaşırttı.

Düşüş Anı ve Polisin İncelemesi

Sultanbeyli Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak’ta bulunan lüks bir sitedeki evinin 5. katından düşerek hayatını kaybeden Aykut'un ölüm haberi, büyük yankı uyandırdı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, Aykut’un intihar ettiği düşünülüyor. Polis, olayın tüm detaylarını araştırmak için geniş kapsamlı bir inceleme başlattı.

Kübra Aykut'un Bıraktığı Mektup

Aykut’un intiharından önce geride bıraktığı bir mektup bulunduğu, ancak mektubun içeriğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığı bilgisi edinildi. İlerleyen günlerde bu mektubun içeriğinin de olayın aydınlatılmasına yardımcı olabileceği belirtiliyor.

Sosyal Medya Dünyası Yasta

Genç fenomenin ölümü, takipçileri ve sosyal medya dünyasında büyük bir üzüntüye sebep oldu. Aykut’un sağlığıyla ilgili paylaşımlarından sonra böyle bir trajedi yaşanması, sosyal medyanın karanlık yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Sosyal medya platformlarında #KübraAykut etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı.