Türk Hava Yolları (THY), yurt içi seyahatleri daha uygun fiyatlarla yapmak isteyen yolcular için yeni bir kampanya düzenledi. 849 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan bu özel fırsat, seyahat planı olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, 24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında biletlerini alarak 18 Kasım 2024 - 15 Ocak 2025 tarihleri arasında seyahat edebilecekler.

Kampanya Kapsamında Sunulan Bilet Fiyatları

Türk Hava Yolları'nın sunduğu bu kampanya, çeşitli ücret sınıflarında avantajlar sağlıyor. Kampanyaya dâhil edilen 100 bin adet koltuk, EcoFly, ExtraFly ve PrimeFly paketlerinde farklı fiyat aralıklarıyla yolcuların hizmetine sunuluyor.

EcoFly Paketi Fiyatları

Tüm yurt içi uçuşlar için bilet fiyatları 849 TL'den başlıyor.

ExtraFly Paketi Fiyatları

İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında bilet fiyatları 1.229 TL olarak belirlenmiştir.
Diğer tüm yurt içi uçuşlar için ise fiyatlar 1.179 TL'den başlıyor.

Bursa Emniyeti'nin başarılı personelleri ödüllendirildi Bursa Emniyeti'nin başarılı personelleri ödüllendirildi

PrimeFly Paketi Fiyatları

İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında bilet fiyatları 1.299 TL'dir.
Diğer hatlarda PrimeFly paketi biletleri ise 1.239 TL'den başlıyor.

Kampanya Dönemi ve Seyahat Tarihleri

Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, 24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında biletlerini satın alabilirler. Biletler, 18 Kasım 2024 - 15 Ocak 2025 tarihleri arasında yapılacak uçuşlar için geçerli olacaktır. Bu sayede yolcular, yılın son günlerinde ve yeni yılın başlangıcında, uygun fiyatlarla Türkiye'nin farklı şehirlerine seyahat etme imkânı bulacaklar.

Kampanya Koşulları ve Uygulama Detayları

Kampanya, yurt içi uçuşlarda EcoFly ücret sınıfı kapsamında olup, belirlenen fiyatlar kampanyaya dâhil tüm uçuşlarda geçerli olacaktır. Bununla birlikte, kampanya sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir; dolayısıyla kampanyadan yararlanmak isteyenlerin erken davranmaları önerilmektedir.

Önemli Not: Kampanya biletleri, belirtilen tarihler arasında alınması ve sadece belirli tarih aralıklarında kullanılabilir olması sebebiyle hızlıca tükenebilir. Bu nedenle kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların, uçuş planlarını erkenden yapmaları tavsiye edilmektedir.