Ferhat Nasiroğlu, son dönemde siyaset gündemindeki çarpıcı yorumlarıyla dikkat çeken bir isim olarak merak konusu oldu. Peki, Ferhat Nasiroğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, iş dünyasında ve sosyal sorumluluk projelerinde öne çıkan Ferhat Nasiroğlu’nun hayatı ve biyografisi.

Ferhat Nasiroğlu Kimdir?
Ferhat Nasiroğlu, 25 Ocak 1969 tarihinde Batman’da doğdu. Baba adı Necat, anne adı Azize’dir. İş dünyasında aktif rol oynayan Nasiroğlu, inşaat mühendisi olarak Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olmuştur. İş insanı kimliğiyle Türkiye’nin çeşitli sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirketin üst düzey yöneticiliğini yapmıştır. Şirketin bünyesinde otomotiv, enerji, turizm, taahhüt, inşaat malzemeleri, maden ve gıda sektörlerinde toplamda 12.000 çalışan bulunmaktadır.

Mehmet Pişkin neden intihar etti? Mehmet Pişkin kimdir? Mehmet Pişkin neden intihar etti? Mehmet Pişkin kimdir?

Kariyeri ve Sivil Toplum Çalışmaları
Nasiroğlu, iş dünyasındaki başarısının yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da aktif görevler almıştır. Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Maden Sanayii İşverenleri Sendikası’nda Başkan Yardımcılığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de tanınan Nasiroğlu, her yıl binlerce dezavantajlı öğrenciye burs veren ve sosyal-kültürel çalışmalara katkıda bulunan Necat Nasıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir. Ayrıca, gençlerin bilimsel projelerine destek veren Tekno Kent Bilim Merkezi'nin kuruculuğunu ve yöneticiliğini yapmıştır.

Aile ve Kişisel Hayat
İyi düzeyde İngilizce ve Kürtçe bilen Ferhat Nasiroğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır. Hem iş hayatındaki başarıları hem de topluma katkılarıyla dikkat çeken Nasiroğlu, sosyal sorumluluk projeleriyle de tanınan bir iş insanıdır.