Esra Erol’da programında yaşananlar izleyicileri şaşkına çevirdi. Ali Rıza Çağlar, canlı yayında kızını öldürdüğünü itiraf etti ve stüdyoda büyük bir şok yaşandı. Peki, Ali Rıza Çağlar kimdir? İşte bu şok itirafın detayları.

Ali Rıza Çağlar Kimdir?
Ali Rıza Çağlar, Esra Erol’da programına katılarak kayıp eşini bulmak için yardım istedi. Ancak program sırasında yaptığı bir itiraf, tüm dikkatleri üzerine çekti. Çağlar, kızı yaşça büyük bir adamla evlenmek istediği için cinnet geçirdiğini ve kızını öldürdüğünü itiraf etti. Bu olay nedeniyle 15 yıl hapis yattığını belirtti. Bu açıklama, programdaki herkesi derinden etkiledi.

Hwang Ui-Jo cinsel ilişki videosu olayı! Süper Lig'in yıldızına Savcı 4 yıl hapis talep etti Hwang Ui-Jo cinsel ilişki videosu olayı! Süper Lig'in yıldızına Savcı 4 yıl hapis talep etti

Ali Rıza Çağlar Kızını Neden Öldürdü?
Ali Rıza Çağlar, kızının kendisinden yaşça büyük bir adamla evlenmek istemesi nedeniyle bir anlık öfke ve cinnet sonucunda kızını öldürdüğünü dile getirdi. Bu trajik olayın ardından 15 yıl hapis cezası yatmış olan Çağlar, programa eşi ile ilgili başvurduğu sırada bu itirafta bulundu.

Esra Erol’un Tepkisi
Esra Erol, bu beklenmedik itiraf karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kızını öldüren birini yayına almak istemediğini belirterek, durumu etik açıdan değerlendirdi ve yayında kalmasının mümkün olmadığını söyledi. Program bu açıklamaların ardından farklı bir yöne evrildi.