Süper Lig’de büyük gün geldi! Fenerbahçe ve Galatasaray, Kadıköy’de ezeli rekabette bir kez daha karşı karşıya geliyor. Mourinho’nun Fenerbahçe’nin başındaki ilk derbisi, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Bein Sports 1 canlı yayın linkiyle derbinin heyecanı başladı!

Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Canlı Yayın Bilgileri

Bu zorlu derbi mücadelesi, 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, maçı Bein Connect uygulaması üzerinden de izleyebilirsiniz. Bu büyük karşılaşmanın heyecanını kaçırmamak için Bein Sports 1 canlı yayın bağlantısına tıklayarak mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Canlı Yayın Linki: Bein Sports 1 Canlı İzle

Kadıköy’de Derbi Karnesi

Werder Bremen Bayern Münih canlı izle! Şifresiz Werder Bremen Bayern Münih maç linki Werder Bremen Bayern Münih canlı izle! Şifresiz Werder Bremen Bayern Münih maç linki

Fenerbahçe, 2000’li yılların başından bu yana Kadıköy’de Galatasaray’a karşı büyük bir üstünlük kurmuş durumda. Sarı-kırmızılılar, Kadıköy'deki son galibiyetini 22 Aralık 1999 tarihinde 2-1’lik skorla almıştı. Fenerbahçe ise Galatasaray’a karşı 23 derbilik bir yenilmezlik serisi yakaladı. Ancak, bu seri 23 Şubat 2020 tarihinde Galatasaray'ın 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi. İki takımın Kadıköy’de oynadığı son 10 Süper Lig maçında her iki ekibin de 3’er galibiyeti bulunurken, 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.