Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında heyecan doruktaydı. Gençlerbirliği, deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor’a konuk oldu ve sahadan 1-0 galip ayrılarak üst üste üçüncü galibiyetini elde etti. Başkent temsilcisi, bu sonuçla çıkışını sürdürdü ve puanını 11’e yükseltti. İşte maçın tüm detayları…

Gençlerbirliği, Pendikspor’u Tek Golle Mağlup Etti

Sezon başında istediği sonuçları alamayan Gençlerbirliği, son haftalarda başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Teknik Direktör Recep Karatepe'nin önderliğinde üst üste üçüncü galibiyetini alan Başkent ekibi, bu hafta Pendikspor’u tek golle mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Maçın Tek Golü Mete Kaan Demir’den Geldi

Maçın ilk yarısı dengeli bir şekilde geçerken, ikinci yarıda oyunun temposu arttı. 48. dakikada Amilton’un mücadelesi ve şık asistiyle topu ağlara gönderen Mete Kaan Demir, Gençlerbirliği'ne 3 puanı getiren golü kaydetti. İki takımın da istekli oyununa rağmen başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-0 sona erdi.

Gençlerbirliği Çıkışta, Pendikspor Durakladı

Gençlerbirliği, üst üste üçüncü galibiyetini alarak puanını 11'e yükseltirken, Pendikspor 9 puanda kaldı. Geçen sezon Süper Lig’den düşen Pendikspor, bu mağlubiyetle beklediği çıkışı yakalayamadı ve haftayı puansız kapattı.

Fenerbahçe Galatasaray maçı TOD uygulaması canlı izle! beIN Sports FB-GS maçı izle Fenerbahçe Galatasaray maçı TOD uygulaması canlı izle! beIN Sports FB-GS maçı izle

Gençlerbirliği Ankara Derbisine Hazırlanıyor

Gençlerbirliği, ligdeki bir sonraki maçında Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Başkent derbisi öncesi moral depolayan Gençlerbirliği, bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmek ve zirve yarışında iddiasını güçlendirmek istiyor.