Türk futbolunun en büyük kapışması, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi bu akşam saat 20.00’de başlıyor. İki dev takımın mücadelesini canlı olarak izlemek için yerinizi alın; işte yayın bilgileri ve daha fazlası!

Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Nereden İzlenir?

Futbolseverler, bu dev derbiyi beIN Sports 1 ve beIN Sports Tod TV üzerinden canlı olarak izleyebilirler. 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da başlayacak mücadele, milyonlarca taraftarın ekran başında olacağı bir şölen sunacak. 24 stadyum kamerası ile maçın her anı izleyicilere detaylı bir şekilde aktarılacak.

Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Bu nefes kesen mücadele, beIN Sports 1 ve beIN Sports Tod TV ekranlarından canlı yayınlanacak. Maç, aynı zamanda 5 kıtada 100’den fazla ülkede canlı olarak takip edilebilecek. Dünya genelindeki futbolseverler de bu büyük derbinin heyecanına ortak olacak.

Derbinin Hakemi ve Yardımcıları

Bu dev maçın hakemliğini Atilla Karacaoğlan yapacak. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Abdullah Buğra Taşkınsoy sahada görev alacak.

Muhtemel İlk 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail (Amrabat), Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko
Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus (Sallai), Mertens, Barış, Osimhen

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi IPTV'den nasıl engellenecek? Fenerbahçe - Galatasaray derbisi IPTV'den nasıl engellenecek?

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği bu büyük derbiyi canlı izlemek isteyenler için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak maçın canlı yayınını izleyebilirsiniz:

Canlı İzle Linki: Maç Yayınına Git