Emlak Konut Yenişehir Evleri projesi kapsamında Arnavutköy'de inşa edilen konutlar için kura çekimi yapıldı. 21 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'da başlayan çekilişte, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için büyük bir heyecan yaşandı. Toplamda 63 bin 672 katılımcının bulunduğu kura çekilişi, canlı yayın ile gerçekleştirildi ve sonuçlar Emlak Konut’un resmi web sitesinden duyurulacak.

Kura Çekim Detayları

Satışa çıktığı ilk gün bayiden çalıp kaçtılar Satışa çıktığı ilk gün bayiden çalıp kaçtılar

Çekilişle ilgili önemli bilgiler şu şekilde:

1+1 daireler için toplam 21 konut kura ile sahibini buldu.
2+1 daireler için 1.599 konut çekilişe sunuldu.
3+1 daireler için ise 830 konutun sahipleri kura ile belirlendi.
Kura çekiminde, şehit yakını, gazi, genç ve engelli kategorilerinde başvuran katılımcılara öncelik tanındı. Çekiliş, noter huzurunda yapıldı ve sonuçlar noter tasdikinden sonra kamuoyuna duyurulacak.

Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Kura Çekilişi Canlı Yayın Tekrarı

Canlı yayını kaçıranlar, çekilişin tekrarını aşağıdaki link üzerinden izleyebilirler. Yayında, hangi konutların sahiplerini bulduğu ve sonuçlar ile ilgili tüm detaylar yer alıyor. Kura sonuçları Emlak Konut’un resmi web sitesinden de yayınlanacak.

Kura Sonuçları Nasıl Takip Edilir?
Emlak Konut Yenişehir Evleri kura sonuçları, noter onayının ardından resmi kanallar üzerinden açıklanacak. Kura sonuçlarıyla ilgili güncellemeler ve detaylar, Emlak Konut’un web sitesinde ve ilgili platformlarda paylaşılacak.