Ezgi Sertel'in sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi programı, 21 – 25 Ekim 2024 haftasında heyecanla devam ediyor. İzleyiciler, haftanın ilk günü yarışmacısı olan Medya Gökbulut hakkında detaylı bilgi edinmek istiyor. Peki, Medya Gökbulut kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Medya Gökbulut Kimdir?
Haftanın ilk günü yarışacak olan Medya Gökbulut, 30 yaşında ve Mardinli bir yarışmacıdır. 4,5 yıllık evli olan Medya Gökbulut, ev hanımıdır. Gelin Evi'nde, diğer yarışmacılarla birlikte çeyizlerini, ev dekorasyonunu ve yemek becerilerini sergileyerek büyük ödül olan 100 bin TL'yi kazanmak için yarışıyor.

BEDAŞ duyurdu: 22 Ekim'de İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? BEDAŞ duyurdu: 22 Ekim'de İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?

Gelin Evi Programı Hakkında
Gelin Evi, Show TV ekranlarında hafta içi her gün saat 12.30’da Ezgi Sertel’in sunumuyla izleyicilerle buluşuyor. Gelinler, hafta boyunca ev dekorasyonu, çeyiz ve hamaratlık konusunda birbirleriyle yarışarak final gününde 100 bin TL değerindeki büyük ödül için mücadele ediyor. Program, Türkiye’nin dört bir yanından gelinlerin evlerini ve yeteneklerini sergilediği popüler bir yapım olmaya devam ediyor.