Ezgi Sertel’in sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi programı, her hafta farklı gelinlerin birbirleriyle yarıştığı bir formatta devam ediyor. 21 – 25 Ekim 2024 haftasında yarışan gelin adaylarından biri olan Eda Nur Öztürk, izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Eda Nur Öztürk kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

Hande Fırat kimdir? Ünlü gazeteci ve sunucunun hayatı ve kariyeri Hande Fırat kimdir? Ünlü gazeteci ve sunucunun hayatı ve kariyeri

Ezgi Sertel ile Gelin Evi Eda Nur Öztürk Kimdir?
Hafta finalinde yarışacak olan Eda Nur Öztürk, 25 yaşında ve 2 yıldır evlidir. Aslen Ordulu olan Eda Nur Öztürk, veteriner teknikeridir. Hafta boyunca diğer yarışmacılarla ev dekorasyonu, çeyizler ve hamaratlık konularında rekabet eden Eda Nur, final gününde 100 bin TL'lik büyük ödülü kazanmak için yarışacak.

Gelin Evi Programı Hakkında
Show TV ekranlarında hafta içi her gün Ezgi Sertel'in sunumuyla yayınlanan Gelin Evi, birbirinden hamarat gelinlerin evlerini ve çeyizlerini sergilediği bir yarışma programıdır. Yarışmacılar, haftanın sonunda büyük ödül olan 100 bin TL'yi kazanmak için kıyasıya rekabet ediyor. Program, hafta içi her gün saat 12.30’da izleyicilerle buluşuyor.