John Wick 4'ün büyük gişe başarısının ardından, hayranlar John Wick 5'in gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Serinin beşinci filmi için olumlu sinyaller verildi ve yapım şirketinden heyecan verici haberler geldi. Peki, John Wick 5 ne zaman vizyona girecek? İşte yeni filmle ilgili tüm detaylar...

John Wick 5 Vizyon Tarihi Belli Oldu Mu?
Henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmamış olsa da, John Wick 5'in hazırlıkları başladı. Hollywood içinden gelen bilgilere göre, Keanu Reeves'in başrolde olacağı bu film için çekimlere 2025 yılında başlanması planlanıyor. Serinin bu filmiyle ilgili beklentiler oldukça yüksek, özellikle John Wick 4'ün bıraktığı heyecan verici sonun ardından.

John Wick Evreni Genişlemeye Devam Ediyor
John Wick evreni sadece ana serinin filmleriyle sınırlı kalmıyor. Evrenin genişlemesi hızla devam ediyor. 2023 yılında yayınlanan The Continental: From the World of John Wick dizisi, bu genişleme sürecinin ilk adımıydı. Ayrıca, 2025 yılında vizyona girecek olan John Wick Presents: Ballerina filmi ile Ana de Armas'ı başrolde göreceğiz.

Daha da heyecan verici bir haber ise, Donnie Yen'in canlandırdığı Caine karakterini merkezine alan bir başka proje duyuruldu. Bunun yanında, Under the High Table adlı yeni bir dizinin de yolda olduğu açıklandı.

John Wick Spin-Off ve Diziler
Serinin ilk spin-off filmi olan Ballerina, Ana de Armas'ın başrolünde olduğu bir yapım olarak, 2025 yılında sinemalarda olacak. Bu film, John Wick evrenini daha da genişleterek hayranlarına yeni bir bakış açısı sunacak.

Kabir ziyaretinde aileye silahlı saldırı: Adana'da üç can kaybı Kabir ziyaretinde aileye silahlı saldırı: Adana'da üç can kaybı

Ayrıca, geçen yıl yayınlanan The Continental dizisinden sonra, John Wick evrenine dair bir başka uzun soluklu dizi projesi de hazırlık aşamasında. Bu yeni dizinin de aksiyon dolu ve heyecan verici bir yapım olacağı belirtiliyor.

John Wick 5 İçin Beklentiler Yüksek
Serinin beşinci filmi olan John Wick 5, hayranların büyük beklentilerle beklediği bir yapım olacak. Keanu Reeves'in başrolde olması ve Lionsgate stüdyosunun seriyi devam ettirmek için yaptığı yatırımlar, bu evrenin daha da büyüyeceğinin işaretleri.

John Wick 5'in resmi vizyon tarihi ve diğer detaylar için yapım şirketinin yapacağı duyurular yakından takip ediliyor. Bu heyecan verici aksiyon dünyası, yeni projelerle genişlemeye devam edecek.