Ezgi Sertel’in sunuculuğunu yaptığı Gelin Evi programı, 21 – 25 Ekim 2024 haftasında birbirinden iddialı gelin adaylarını ağırlıyor. İzleyicilerin yakından takip ettiği yarışmada, haftanın dördüncü günü yarışacak olan Tuğçe Yılmaz merak konusu oldu. Peki, Tuğçe Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Tuğçe Yılmaz Kimdir?

Tuğçe Yılmaz, Gelin Evi yarışmasında haftanın dördüncü günü yarışacak olan gelin adayıdır. 27 yaşında olan Tuğçe Yılmaz, 1.5 aylık evlidir. Aslen Rizeli olan Tuğçe, ev hanımı olarak yaşamını sürdürmektedir. Programda diğer gelinlerle çeyizler, dekorasyon ve ev düzeni gibi konularda rekabet edecek olan Tuğçe Yılmaz, büyük ödül olan 100 bin TL için mücadele edecek.

Kabir ziyaretinde aileye silahlı saldırı: Adana'da üç can kaybı Kabir ziyaretinde aileye silahlı saldırı: Adana'da üç can kaybı

Gelin Evi Programı Hakkında

Show TV’de hafta içi her gün Ezgi Sertel’in sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi, Türkiye'nin dört bir yanından katılan gelinlerin evlerini ve çeyizlerini sergilediği bir yarışma programıdır. Hamarat gelinlerin yarıştığı bu programda, yarışmacılar büyük ödül olan 100 bin TL'yi kazanmak için hünerlerini sergiliyor. Gelin Evi, hafta içi her gün saat 12.30’da ekranlara geliyor ve büyük bir ilgiyle izleniyor.