Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu skandal sonrası gözaltında! Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu skandal sonrası gözaltında!

Ezgi Sertel’in sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi programı, 21 – 25 Ekim 2024 haftasında farklı yarışmacılarla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hülya Tank, bu haftanın dikkat çeken gelin adaylarından biri olarak merak konusu oldu. Peki, Hülya Tank kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Hülya Tank Kimdir?
Haftanın üçüncü günü yarışacak olan Hülya Tank, 29 yaşında ve 1.5 yıllık evli bir yarışmacıdır. Aslen Samsunlu olan Hülya Tank, ev hanımıdır. Programda diğer gelinlerle ev dekorasyonu, çeyiz ve hamaratlık konusunda rekabet eden Hülya, 100 bin TL'lik büyük ödülü kazanmak için mücadele ediyor.

Gelin Evi Programı Hakkında
Gelin Evi, hafta içi her gün saat 12.30’da Show TV ekranlarında Ezgi Sertel’in sunumuyla yayınlanıyor. Hamarat gelinlerin evlerini, çeyizlerini ve yemek becerilerini sergilediği bu yarışmada, gelinler hafta sonunda büyük ödül olan 100 bin TL için yarışıyor. Gelin Evi, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen popüler bir program olmaya devam ediyor.