Patates ve yumurtanın eşsiz uyumu ile hazırlayabileceğiniz bu lezzetli kahvaltılık, sabahlarınıza yeni bir tat katacak. Kolayca bulabileceğiniz malzemelerle pratik bir şekilde yapabileceğiniz bu tarif, kahvaltılarınızın yıldızı olacak. İşte detaylarıyla patates ve yumurta kahvaltılığı tarifi.

Sabah kahvaltılarınızı şenlendirecek, kolay ve lezzetli bir tarif mi arıyorsunuz? Patates ve yumurta ikilisi ile hazırlayabileceğiniz bu kahvaltılık, hem pratik hem de çok lezzetli. Sadece 2 patates ve 1 yumurta ile hazırlanan bu tarifin detaylarını keşfedin.

Patates ve yumurta ile hazırlayabileceğiniz bu lezzetli kahvaltılık, sabahlarınıza lezzet katacak. Pratik yapımı ve eşsiz tadıyla herkesin beğenisini kazanacak bu tarifi mutlaka denemelisiniz. İşte adım adım patates ve yumurta kahvaltılığı tarifi.

PATATESLİ KAHVALTILIK İÇİN MALZEMELER

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

2 patates

Tuz

Pul biber

Karabiber

Mısır nişastası

Maydanoz

Yumurta

PATATESLİ KAHVALTILIK TARİFİ

2 patatesi küp küp doğrayın ve haşlayın.

1 kap içerisine alıp ezin.

Üzerine 2 tutam tuz ve 1 çay kaşığı pul biber ekleyin.

1 demet maydanozu ince ince doğrayın ve üzerine ekleyin.

2 yemek kaşığı mısır nişastasını ekledikten sonra yoğurun.

Hamuru 5 parçaya bölün.

Silindir şeklinde yoğurun.

Çatal yardımıyla ezin.

Silindirleri 5 eşit parçaya ayırın.

Ayrı bir kaba bir yumurta kırın.

Galeta unu ve bir yemek kaşığı parmesan peynirinin ve fesleğeni ayrı bir kabın içerisine alın karıştırın.

Daha sonra silindirleri yumurtaya bulayıp galeta unuyla harmanlayın.

Kızgın yağda patatesleri kızartın.

Patates ve yumurtanın mükemmel uyumuyla hazırlayabileceğiniz bu lezzetli kahvaltılık, sofralarınıza yeni bir tat katacak. Kolay yapımı ve nefis tadıyla herkesin favorisi olacak bu tarifi mutlaka deneyin. Afiyet olsun!