Geçtiğimiz yıl Esra Erol’un programına katılan Betül, eşi Veysel Yorulmaz hakkında şok edici bir iddiada bulunmuştu. Betül, Veysel’in başka bir kadından ikiz bebekleri olduğunu ileri sürmüş ve bu iddia programda büyük yankı uyandırmıştı. Yapılan DNA testi sonucunda bebeklerden yalnızca birinin babasının Veysel olduğu ortaya çıkmıştı. Yaşanan bu nadir tıbbi olayın ardından Veysel ve Betül boşanmıştı. Ancak bu olaydan bir yıl sonra Veysel Yorulmaz’ın sokak ortasında ölü bulunması, izleyicileri derinden sarstı.

Betül ve Veysel Olayı Nedir?

Esra Erol’un programına başvuran Betül, eşi Veysel’in başka bir kadından ikiz çocukları olduğunu iddia etmişti. İkizlerden yalnızca birinin babasının Veysel olduğu, yapılan DNA testi sonucunda kanıtlanmıştı. Esra Erol, bu nadir olayı şu sözlerle açıklamıştı:
"72 saat içinde döllenme gerçekleşirken, ikinci bir birliktelik yaşanması gerekiyor."
Bu olayın ardından Veysel ve Betül boşanmış, herkes kendi yoluna gitmişti.

Veysel Yorulmaz Nasıl Öldü?

Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın: Bein Sports 1 şifresiz izle Fenerbahçe Galatasaray canlı yayın: Bein Sports 1 şifresiz izle

Olayın üzerinden bir yıl geçtikten sonra Esra Erol, canlı yayında izleyicilere Veysel Yorulmaz’ın İstanbul’da sokak ortasında ölü bulunduğunu duyurdu. Betül, bu ölümün şüpheli olduğunu iddia ederken, Veysel’in amcasının oğlunun kendisine "Senin bedduan tuttu, öldü" dediğini ifade etti. Betül, daha önce Veysel’e olan öfkesini şu sözlerle dile getirmişti:
"Sen benim ahımla mezara sığamayacaksın. Senin ölümün çok feci olacak."

Betül’ün Şüpheleri

Veysel Yorulmaz’ın ölümünün ardından Betül, eski eşinin ölümünden kendisini sorumlu tutan kişilerin olduğunu söyledi. Bu durum, olayın gizemini daha da derinleştirirken, Veysel’in ölümünün tam nedeni hala belirsizliğini koruyor.