Kahvaltı sofralarınızı şenlendirecek, herkesin bayıldığı yumurtalı ekmek tarifiyle karşınızdayız. Bu kolay ve lezzetli tarifi mutlaka denemelisiniz.

Bayat ekmeklerinizi değerlendirmenin en lezzetli yolu: Yumurtalı ekmek! Hem pratik hem de doyurucu bu tarif, kahvaltılarınızın yıldızı olacak.

Yumurtalı ekmek, basit malzemelerle muhteşem lezzetler yaratmanın en güzel örneği. Bu lezzetli ve pratik tarifi sizler için hazırladık.

Masterchef Lahmacun tarifi! Çıtır çıtır lahmacun nasıl yapılır? Masterchef Lahmacun tarifi! Çıtır çıtır lahmacun nasıl yapılır?

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı kekik
1/2 çay kaşığı pul biber
1 adet bayat ekmek (dilimlenmiş)
Kızartmak için:
1 su bardağı sıvı yağ

TARİF

Bir kasenin içinde yumurta, tuz, karabiber, kekik ve pul biberi homojen bir kıvama gelene kadar çırpın.
Dilimlenmiş bayat ekmekleri yumurtalı karışımın içerisine batırın.
Tavada yağı kızdırın ve harcı içine çekmiş ekmek dilimlerini arkalı önlü altın sarısı kıvamına gelene kadar kızartın.
Sıcak olarak servis edin.

Yumurtalı ekmek tarifimizle, kahvaltı sofralarınıza hem ekonomik hem de lezzetli bir seçenek eklemiş oldunuz. Bu basit ve doyurucu tarif, her damağa hitap ediyor ve çocukluğunuzun güzel anılarını canlandırıyor. Şimdi bu lezzeti deneyimlemenin ve ailenizle beraber keyifli anlar geçirmenin zamanı. Afiyet olsun!