Mükemmel bir San Sebastian Cheesecake yapmanın tüm püf noktalarını bu tarifte bulacaksınız. Labne peynirinin krema ile buluştuğu bu efsane lezzet, tatlı severlerin yeni favorisi olacak. Şimdi fırınınızı ısıtın ve bu muhteşem cheesecake'i deneyin!

Labne peynirinin pürüzsüz dokusu ve vanilyanın büyüleyici aromasıyla San Sebastian Cheesecake, mutfakta geçireceğiniz en tatlı saatleri vaat ediyor. Bu detaylı rehberle adım adım mükemmel bir cheesecake yapın!

Cheesecake dünyasında bir klasik olan San Sebastian, lezzeti ve sade güzelliğiyle bilinir. Evde bu muhteşem cheesecake'i yapmak için gereken her şeyi bu tarifte bulabilirsiniz. Misafirlerinizi şaşırtmaya hazır olun!

MALZEMELER

4 adet yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 paket vanilin

Peynirli kısmı için:

400 gram labne
550 gram sürülebilir beyaz peynir
4 yemek kaşığı (silme) un
2 kutu sıvı krema (400 ml)

Bu turşu ertesi güne hazır! Sırrı sadece 1 tatlı kaşığında! Kütür kütür Lahana Turşusu nasıl yapılır? Bu turşu ertesi güne hazır! Sırrı sadece 1 tatlı kaşığında! Kütür kütür Lahana Turşusu nasıl yapılır?

TARİF

İlk olarak fırını 200 derecede ısıtın. Yumurtaları şeker ve vanilinle birlikte 4-5 dakika köpük köpük olana dek çırpın. Bu aşamada şekerin erimesi önemli. Kıtırlığı kalmamalı.
Peynirlerin suyunu süzüp geniş bir kaseye alıp çırpın. Kremaları ekleyip çırpmaya devam edin. Un ve nişastayı ekleyip karıştırın. Pütürleri kalmasın. Yumurtalı karışımı aktarıp nazikçe havalandırarak karıştırın. Homojen bir kıvam elde edin.
26 cm’lik kelepçeli kalıba her yerini kapatacak şekilde 2 adet pişirme kağıdı yerleştirin ve cheesecake i aktarın. Fazla pütür kaldıysa süzgeçten geçirerek aktarın. Tezgaha iki kere vurun ve fırına yerleştirin.
İlk 10 dakika 250 derecede pişmeye bırakın. Kenarları kızarsın. Sonrasında 200 dereceye indirip 20-25 dakika pişirin. (Fırından fırına farklılık gösterebilir) Pişerken biraz kabaracaktır. Kızardığı zaman kapatın ve fırın kapağını aralayıp 20-30 dakika fırında bekletin. Orta kısmı hafif yumuşak olmalı.
Oda sıcaklığında soğutun ve en iyi sonuç için buzdolabında 1 gün dinlendirip servis yapın.

Bu San Sebastian Cheesecake tarifiyle, mutfakta unutulmaz anlar yaratacaksınız. Her bir dilimi ile tatlı bir hikaye anlatan bu cheesecake, misafirlerinizin ve sevdiklerinizin gönlünü fethedecek. Deneyimli bir şef gibi tatlılar hazırlayın ve bu eşsiz lezzeti herkesle paylaşın. Şimdi bu muhteşem cheesecake'i yapmak için mutfakta yerinizi alın ve lezzetli bir maceraya atılın!