Cesur pozlarıyla bilinen ve sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Didem Soydan, transparan bir elbise giydiği son çekiminden dikkat çeken pozlarını peş peşe paylaştı. Paylaşımlarıyla adeta nefes kesen Soydan'ın fotoğrafları kısa süre içinde yüzbinlerce beğeni aldı.

Ünlü modelin paylaşımlarına yorum yapanlar arasında ünlü isimler Şeyma Subaşı, Kerimcan Durmaz ve Şevval Şahin gibi isimler de yer aldı. Takipçileri ise "Çuval giyse yine yakışır", "Olaysın", "Her halin güzel", "Sen güzel olan her şeyin bir fazlasısın" ve "Türkiye’nin en güzel kadını" gibi yorumlarla Soydan'ı adeta yüceltti.

Sosyal medyada iddialı pozları ve projeleriyle sık sık gündem olan Didem Soydan, son paylaşımlarıyla bir kez daha isminden söz ettirmeyi başardı. Cesur ve güzel modellerin öncü isimlerinden biri olan Soydan, hem özel hayatıyla hem de modellik kariyeriyle takipçilerinin ilgisini çekmeyi sürdürüyor.

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş kimdir? Neden istifa etti? MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş kimdir? Neden istifa etti?

haber Merkezi