Galatasaray-Gaziantep FK maçında neden Osimhen yok? Victor Osimhen neden oynamıyor? Galatasaray-Gaziantep FK maçında neden Osimhen yok? Victor Osimhen neden oynamıyor?

Dayı: Bir Adamın Hikayesi' filmi, kabadayı karakterlerinin dünyasına ışık tutuyor. Ufuk Bayraktar’ın etkileyici performansı ile dikkat çeken film, 2010-2011 yıllarında Ezel dizisinde canlandırdığı Ramiz Dayı karakterinden bağımsız olarak, babasından esinlenilerek oluşturulmuş bir hikayeyi ekranlara taşıyor.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi, sevilen bir kabadayının hayatını konu alıyor. Senaryosunu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Uğur Bayraktar’ın üstlendiği film, 10 Aralık 2021’de vizyona girdi ve 26 Ağustos Pazartesi akşamı Atv’de yayınlanacak.

Filmin Konusu:

Film, çocuk yaşlarda adalet duygusuyla hareket eden, cesur ve merhametli bir adamın hikayesini anlatıyor. Haylazlıklarından bıkan ailesi tarafından İstanbul’a gönderilen bu adam, burada kahvecilik yapan Seyfi’nin yanında çalışmaya başlar. Bu süreçte yaşadığı olaylar sonucu kabadayılar ailesinin bir parçası haline gelir ve bu dünyada zirveye yükselir.

Gerçek Hayatla İlişkisi:

Filmin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar, karakterin Ezel dizisindeki Ramiz Dayı karakteriyle bir bağlantısı olmadığını belirtmiştir. Karakter, babasından esinlenerek yaratılmış ve adil, sevilen bir kabadayı olarak tasvir edilmiştir.

Oyuncu Kadrosu:

Ufuk Bayraktar - Cevahir
Gizem Karaca - Hatice
Ahmet Varlı - Sabahattin
Turgut Tunçalp - Seyfi Alaybey
Beste Bereket - Kevser
Ümit Çırak - Baltalı Ahmet
Timur Ölkebaş - Kara Cemal
Murat Akkoyunlu - Hilmi
Cem Kurtoğlu - Hakim
Okday Korunan - Hapishane Müdürü

Zafer Diper - Gazinocu Arif

Bu bilgilerle, film hakkında detaylı bir genel bakış sağlayabilirsiniz.