Yemek

Damak çatlatan lezzet: Kayseri Yağlaması tarifi

İç Anadolu'nun kalbinde bulunan Kayseri, sadece pastırma ve sucuğuyla değil, yağlamasıyla da ünlüdür! İşte evde yapabileceğiniz nefis yağlama tarifi.

Abone Ol

Türk mutfağının zenginliklerinden biri olan Kayseri yağlamasının lezzetine varmaya hazır mısınız? İşte adım adım yağlama tarifi...

Kayseri Yağlaması Malzemeleri

Kayseri Yağlaması Hamuru için:

4 su bardağı un (kontrollü ekleyelim)
...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }