Balıkesir POMEM Müdürlüğü'nde önemli bir değişiklik gerçekleşti. Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Tekmen köyü nüfusuna kayıtlı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Erbil Karaca, Balıkesir POMEM Müdürü oldu.

Erbil Karaca, Balıkesir POMEM Müdürü Oldu

Çorumlu hemşehrimiz 1. Sınıf Emniyet Müdürü Erbil Karaca, Balıkesir POMEM Müdürlüğü görevine atandı. Karaca, görevi 16 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle devraldı.

Emniyet Müdürü Atamaları

CHP’li Aslan Kaya ve Sedat Genç’ten Osmancık Haber'e ziyaret CHP’li Aslan Kaya ve Sedat Genç’ten Osmancık Haber'e ziyaret

16 Ağustos 2024 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'de, Türkiye genelinde 39 üst düzey emniyet müdürünün görev yerlerinin değiştirildiği duyuruldu. Bu kapsamda, birçok ildeki emniyet müdürleri ve polis başmüfettişleri yeni görev yerlerine atanarak, görev değişiklikleri gerçekleştirildi.

Erbil Karaca'nın Yeni Görevi

Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Tekmen köyü nüfusuna kayıtlı olan Erbil Karaca, eski Balıkesir POMEM Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ozan Serdar Bay'dan görevi devraldı. Karaca'nın Balıkesir POMEM Müdürlüğü'nde başarılı bir hizmet dönemi geçirmesi bekleniyor.