Gülabibey ve Çepni Mahallesi’ndeki iş yerleri için büyük bir kiralama ihalesi duyurusu geldi. Çorum Belediyesi, 1 büro, 1 sosyal tesis ve 1 işyerini 3 yıl süreyle kiraya verecek. İhale 6 Eylül’de yapılacak, detaylar için haberimizde.

Çorum Belediyesi'nden Kiralama İhalesi: 3 İş Yeri Kiraya Verilecek

Çorum Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan üç iş yerini ihale yoluyla kiraya verecek. İhale, 6 Eylül Cuma günü gerçekleşecek.

Kiraya Verilecek İş Yerleri

19 Eylül Çorum Elektrik Kesintisi: Hangi mahalleler elektriksiz kalacak? 19 Eylül Çorum Elektrik Kesintisi: Hangi mahalleler elektriksiz kalacak?

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'nde 1 büro ve 1 sosyal tesis ile Çepni Mahallesi'nde bulunan bir iş yerini kiraya verecek. Kiralama işlemi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesi gereğince açık teklif arttırma usulü ile yapılacak.

İhale Bilgileri

Tarih: 6 Eylül 2024, Cuma
Saat: 14.30
Yer: Çorum Belediyesi Konferans Salonu, Yeni Belediye Binası B Blok 5. Kat
İhale Türü: Açık teklif arttırma usulü

İhale şartnameleri, ilgili iş yerlerinin kiralanmasına dair detayları içermektedir ve 3 yıl süreyle geçerli olacaktır.

İhaleye katılmak isteyenler, belirtilen tarih ve saatte Çorum Belediyesi Konferans Salonu'nda hazır bulunarak, gerekli belgelerle birlikte tekliflerini sunabilecekler. İhale şartnameleri hakkında detaylı bilgi almak ve ihale süreciyle ilgili soruları sormak için Çorum Belediyesi ile iletişime geçilmesi önerilir.