Çorum Barosu Başkan Adaylarından Av. Ercan Daşdan, 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde yapılacak seçimler öncesinde ekibiyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Daşdan’ın ekibi, genç, dinamik ve tecrübeli isimlerden oluşurken, yönetim, disiplin, denetleme ve Barolar Birliği delege adayları arasında dikkat çeken isimler yer aldı.

Genç ve Dinamik Bir Ekip

Çorum Barosu Başkan Adayı Av. Ercan Daşdan, genç ve enerjik bir ekiple yola çıktıklarını belirtti. Daşdan, seçilmeleri halinde meslektaşları ve hukuk camiası için heyecanla çalışacaklarını vurguladı. Özellikle genç meslektaşların karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak için çaba sarf edeceklerini ifade eden Daşdan, meslek içi dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Sorunlara Odaklandık

Çorum'da otomobil tıra çarptı 5 kişi yaralandı Çorum'da otomobil tıra çarptı 5 kişi yaralandı

Göreve seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri projelere değinen Daşdan, meslek içi ve staj eğitimlerinin artırılacağını, baro bünyesinde istişare kültürünün ön planda tutulacağını belirtti. İlçe baro temsilcileri ile olan ilişkilerin güçlendirileceğini ve bu temsilcilerin daha aktif rol alacağını söyleyen Daşdan, sosyal ve kültürel faaliyetlerin de çeşitlendirilerek gerçekleştirileceğini ifade etti. Ayrıca, yapılacak olan baro hizmet binası ve yeni adliye binası projelerinin hızlandırılması için gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

Dikkat Çeken İsimler

Ercan Daşdan’ın ekibinde yer alan isimler, mesleki başarılarıyla dikkat çeken avukatlardan oluşuyor. Listesinde yer alan isimler şöyle:

Hale Selimoğlu
Seda Küçükdoğan
Birtan Küçükali
Seher Yıldırım Atalay
Mustafa Balyaz
Semra Akyüz Akdağ
Arda Afat
Sinan Bilir
Gökçe Yıldırım
Fahri Onur Kanmaz
Halil Boyraz
Aslı Kerman
Manolya Kayış Duran
Mustafa Kemal Metin
İslam Çağrı Çağlayan
Gamze Koşar
Süheyla Keller
Gizem Tosun Çan
Yaşar Okumuş
Muhsin Kocasaraç
Can Emre Kakaç

Ercan Daşdan ve ekibi, Çorum Barosu’nun geleceği için önemli projeler hazırlarken, yapılacak olan seçimlerde meslektaşlarının desteğini bekliyor.