Evde lezzetli bir şeyler yapmak istiyorsanız, bu tırtıl kurabiye tarifi tam size göre! Kıtır kıtır bu lezzeti, çay saatlerinizin vazgeçilmezi yapın.

Tırtıl kurabiye, çay saatlerinizi şenlendirecek ve ağzınızda eriyecek. Kolay tarifiyle, herkesin beğenisini kazanacak enfes tatlar yaratın.

Bu basit ve bereketli tırtıl kurabiye tarifi ile mutfakta harikalar yaratmaya hazır olun! Hem kolay hem de oldukça lezzetli...

Malzemeler

Yarım paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 çay bardağı toz şeker
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3-3,5 su bardağı kadar alabildiğince un

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır?

Malzemeleri sırasıyla karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin.

Tırtıl kurabiye yapımı için pazarda veya marketlerde bulabileceğiniz kalıp ile kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye sırasıyla dizin.

160-170 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.

Yufka kullanmanıza gerek kalmadan harika Börek yapımı: Yufkasız Tava Böreği nasıl yapılır? Yufka kullanmanıza gerek kalmadan harika Börek yapımı: Yufkasız Tava Böreği nasıl yapılır?

Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz.

Sıcakken yumuşak olmasına bakmayın, soğuduktan sonra kıtır bir hal alıyor.

Bu Tırtıl Kurabiye tarifi ile mutfakta kurabiye ustası olmaya hazırlanın. Pratik, lezzetli ve çay saatlerinizi şenlendirecek bu kurabiyeler, tüm aileniz ve arkadaşlarınız tarafından sevilecek. Kolay hazırlanan bu kurabiyelerle tatlı anlarınızı tatlandırın ve herkesin beğenisini toplayın. Deneyin ve bu kıtır kıtır lezzetin keyfini çıkarın. Afiyet olsun!