Yumurtalı ekmek, kahvaltı sofralarınızı şenlendirecek lezzetli ve pratik bir tarif. Bayat ekmeklerinizi değerlendirerek hazırlayabileceğiniz bu tarif, herkesin beğenisini toplayacak.

Mis gibi kokan yumurtalı ekmek için ihtiyacınız olan her şey bu tarifte. Hem hızlı hem de lezzetli bu kahvaltı alternatifini denemelisiniz.

Kahvaltıda hem tuzlu hem de tatlı yiyeceklere yakışan yumurtalı ekmek, pratik tarifiyle kısa sürede hazır. Bu eşsiz tarif ile sabahlarınızı tatlandırın!

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1/2 çay kaşığı kekik
1/2 çay kaşığı pul biber
1 adet bayat ekmek (dilimlenmiş)

Kızartmak için:

MasterChef Yağlama tarifi: Malzemeler ve yapılış aşamaları! Kayseri Yağlaması nasıl yapılır? MasterChef Yağlama tarifi: Malzemeler ve yapılış aşamaları! Kayseri Yağlaması nasıl yapılır?

1 su bardağı sıvı yağ

TARİF

Bir kasenin içinde yumurta, tuz, karabiber, kekik ve pul biberi homojen bir kıvama gelene kadar çırpın.
Dilimlenmiş bayat ekmekleri yumurtalı karışımın içerisine batırın.
Tavada yağı kızdırın ve harcı içine çekmiş ekmek dilimlerini arkalı önlü altın sarısı kıvamına gelene kadar kızartın.
Sıcak olarak servis edin.