Eğer sabahları farklı ve pratik bir kahvaltılık arıyorsanız, yağ çekmeyen ve ağızda dağılan çubuk pişi ile tanışmanın zamanı geldi. Kaşar peyniri ile zenginleştirilmiş bu tarifi çok seveceksiniz.

Kahvaltı sofralarınıza yeni bir soluk getirecek olan çubuk pişi, hem göze hem damağa hitap ediyor. İçinde eriyen kaşar peyniri ve çıtır dış yapısıyla, sabahlarınızı daha keyifli hale getirecek.

Peynirli çubuk pişi, kahvaltıların vazgeçilmez bir parçası haline gelecek. Yağ çekmeyen yapısı ve kolay hazırlanışı ile pratik ve lezzetli bir alternatif arayanlar için ideal bir seçenek.

Çubuk Pişi Tarifi

Malzemeler

1 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir
1 tatlı kaşığı tuz
8-10 da maydanoz
1 paket kabartma tozu
2- 2,5 su bardağı un

Çubuk Pişi Tarifi

Uygun bir kap içerisine un hariç tüm malzemeleri alıp karıştırıyoruz.
Unu kontrollü bir şekilde ekleyerek yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
Hamuru iki yağlı kağıt arasına merdane ile açalım.
Açıp şeritler halinde keselim.
Kızgın yağda orta ateşte arkalı önlü kızartalım.

Yufka kullanmanıza gerek kalmadan harika Börek yapımı: Yufkasız Tava Böreği nasıl yapılır? Yufka kullanmanıza gerek kalmadan harika Börek yapımı: Yufkasız Tava Böreği nasıl yapılır?

Peynirli çubuk pişi, kahvaltılarınızı zenginleştiren, çıtır çıtır lezzeti ve pratik yapılışı ile kısa sürede favoriniz olacak. Bu özel tarifle, sabahlarınız daha keyifli ve enerjik başlayacak. Şimdi bu lezzeti deneyin ve kahvaltılarınızı bir üst seviyeye taşıyın. Afiyet olsun!