Cansu Canan, Fetullah Gülen’in ölüm haberini canlı yayında verirken, yayın ilkelerini dikkate almayacağını belirtti. Canan, "Ateşi bol olsun" diyerek hain terör örgütü FETÖ'nün elebaşının darbe girişimi ve devlet kurumlarına sızma girişimlerine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Sunucu, "Bu terörist başının ölümü, ülkeye verdiği zararlar ve ihanetlerinden sonra ancak böyle karşılanabilir" ifadelerini kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster'de herkesin merak ettiği soru: İstanbul'u ilk kuşatan Osmanlı padişahı kim? Kim Milyoner Olmak İster'de herkesin merak ettiği soru: İstanbul'u ilk kuşatan Osmanlı padişahı kim?

"Yayın İlkelerini Dikkate Almayacağım"
Cansu Canan, Fetullah Gülen'in ölüm haberini duyururken, "Yayın ilkelerini dikkate almayacağım. Bu ülkeyi devirmeye çalışan bir hainin ölümü hakkında bunu söylemekten çekinmiyorum" dedi. Canan, Gülen’in ölümüyle ilgili sözlerini "Bir teröristin ülkesinden uzakta ölüme terk edilmesi, onun sonunun nasıl olduğunu gösterir" şeklinde sürdürdü.

Gülen'in Ölümü Sosyal Medyada Gündem Oldu
Fetullah Gülen'in ölüm haberi, sosyal medya ve haber kanallarında geniş yankı uyandırdı. FETÖ’nün en önemli isimlerinden olan Gülen’in ölümü, 15 Temmuz darbe girişimi ve devlete sızma girişimlerinin planlayıcısı olarak hafızalarda yer aldı.