Pratik ve lezzetli bir kahvaltılık arıyorsanız, mayasız pişi tam size göre. Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz bu pişi tarifi, herkesin beğenisini kazanacak.

Evde kolayca yapabileceğiniz mayasız pişi tarifi ile kahvaltılarınıza lezzet katın. 10 dakikada hazır bu pratik tarifle, sabahları daha keyifli hale gelecek.

Ani misafirler için ideal, hızlı ve lezzetli bir tarif: 10 Dakikada Hazır Mayasız Pişi. Bu basit ve pratik tarifle, mükemmel pişiler yapabilirsiniz.

Mayasız Pişi Tarifi

Malzemeler

1 su bardağından iki parmak eksik süt
Yarım su bardağı su
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
Birkaç dal maydanoz
2,5 su bardağı un (kontrollü ekleyin)

Kızartmak için;

Sıvı yağ

Mayasız Pişi Tarifi

Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu

Un ve maydanoz dışındaki tüm malzemeler uygun bir yoğurma kabına alınarak karıştırılıp kontrollü un eklenerek yumuşak kıvamlı bir hamur hazırlanır.
Son olarak ince kıyılmış maydanoz eklenip son kez yoğurulup hamur iki eşit parçaya bölünür.
Hamur hafif unlanmış tezgahta açılarak inceltilip dilediğiniz büyüklükte kesilip kızgın yağda orta ateşte arkalı önlü kızartılır.
Diğer beze de aynı şekilde açılıp kesilerek kızgın yağ da kızartılır.
Sıcak servis edebilirsiniz.

Bu kolay ve hızlı mayasız pişi tarifiyle, kahvaltılarınız daha da zengin ve lezzetli olacak. 10 dakikada hazırlayabileceğiniz bu pişiler, tüm aileyi mutlu edecek. Afiyet olsun!