Her sezon ortalama 30 civarında dizi büyük umutlarla ekran yolculuğuna başlıyor, ancak bunların bir kısmı reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayarak erken final kararı almak zorunda kalıyor. Bu sezonun ilk erken final kararı, ATV ekranlarından geldi. Ünlü oyuncuların yer aldığı bu dizinin erken final yapacağını ilk olarak Birsen Altuntaş duyurdu.

Yeni sezonda 30’dan fazla yerli dizinin izleyiciyle buluşması beklenirken, ATV de yeni projeleriyle sezona iddialı giriş yapmıştı. Sezona ilk başlayan dizi olan Bir Gece Masalı’nın ardından, Karadut ve Kör Nokta da yayın hayatına başlamıştı.

Balistik füze nedir? İran’ın İsrail’e fırlattığı Balistik füzelerin etki alanı ve özellikleri Balistik füze nedir? İran’ın İsrail’e fırlattığı Balistik füzelerin etki alanı ve özellikleri

Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerini paylaştığı Kör Nokta, cumartesi günleri Kardeşlerim dizisinin final yapmasıyla oluşan boşluğu doldurmak için yayına alınmıştı. Dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekmesine rağmen, istenen reyting başarılarına ulaşamadı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Osman Sınav imzalı Kör Nokta dizisi için erken final kararı alındı. Dizi, 4. bölümüyle izleyicilere veda edecek.