Bahar 18. Bölüm ile Show TV ekranlarına geri dönüyor! Yirmi yıl önce tıp fakültesinden mezun olup doktorluk kariyerini bırakan Bahar’ın hayatında yepyeni gelişmeler yaşanıyor. Bahar ve Timur’un yaşadığı zorlu süreç, izleyiciyi ekrana kilitleyecek. 1 Ekim Salı günü yayımlanan bölümü kaçırmayın!

Bahar 18. Bölüm İzle | Show TV Canlı Yayın

Bahar dizisinin 18. bölümünü izlemek isteyen seyirciler, Show TV ekranlarından ya da çevrimiçi platformlardan kesintisiz olarak izleyebilirler. 1 Ekim Salı akşamı yayınlanan bu bölümü kaçıranlar, Show TV’nin resmi web sitesi üzerinden diziye erişebilirler.

Geçen Hafta Neler Oldu?

Bir önceki bölümde Bahar ve Timur’un riskli ameliyatının ardından bir ay geçmiştir. Bahar, sevdikleriyle "Yeni Hayata Merhaba" partisinde eğlenirken, neşesi tatsız bir olayla yarıda kalır. Büyük bir sırrı saklamanın verdiği baskı altında olan Bahar'ı, hastanede zor günler bekler.

Bahar Dizisinin Konusu

Bahar dizisi, Güney Kore yapımı Dr. Cha dizisinden uyarlanmıştır. Orijinal hikayede, doktorluk kariyerini bırakıp ailesine adanmış bir kadının, karaciğer nakline ihtiyaç duyduğunda eşinin desteğini alamaması ve ardından mesleğine geri dönme kararı anlatılıyor.

Konya'da gece yarısı korkutan deprem! Şehir uykusundan uyandı Konya'da gece yarısı korkutan deprem! Şehir uykusundan uyandı

Bahar Oyuncu Kadrosu

Demet Evgar
Buğra Gülsoy
Mehmet Yılmaz Ak
Hatice Aslan
Ecem Özkaya

Bahar 18. Bölüm İzle | Show TV Canlı Yayın

MF Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryo Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce tarafından kaleme alınıyor. Bahar dizisinin 18. bölümünü Show TV ekranlarından ya da aşağıdaki bağlantıdan kesintisiz HD olarak izleyebilirsiniz.