Kim yese hayran kalıp tarifini istediği, kabarmalara doyamayacağınız mükemmel bir pişi tarifine hazır mısınız? İşte size kabaran pişinin sırrı! Bu tarifle hem kolay hem de nefis pişiler hazırlayabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Pişi severler için hazırladığımız bu özel tarifle, puf puf kabaran ve her lokmada lezzeti damakta kalan pişiler yapabilirsiniz. Bu tarif, kolay uygulanabilir adımlarıyla mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak. Sıcak ve kabaran pişi tarifimizle kahvaltılarınızı şenlendirin!

Kahvaltılarınızı bir şölen havasına büründürecek, kabarmasıyla göz dolduran bir pişi tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu özel tarifle hazırlayacağınız pişiler, her lokmada sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek. Hadi gelin, kabarmalara doyamayacağınız bu pişi tarifini birlikte yapalım.

MALZEMELER

Hamuru için;

Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un

Kızartmak için;

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

Sıvı yağ

TARİF

Öncelikle hamuru için gerekli olan malzemeleri un ve kabartma tozu hariç bir kaba alıp çırpalım.
Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamuru 3 eşit parçaya bölelim ve ne ince ne de kalın olacak bir şekilde oklava yardımıyla açalım.
Kestiğimiz hamurları kızgın yağda kızartalım.